У Львові судитимуть жінку, яка привласнила 800 тисяч гривень

аукціон

Слідчі поліції Львівщини скерували до суду обвинувальний акт щодо зловмисниці, підозрюваної у привласненні коштів вкладників банку.

Колишній працівниці банківської установи загрожує покарання - до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна, інформують у пресслужбі поліції Львівської області.

Зловмисницю, 66-річну львів‘янку, викрили слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (відділу детективів) Головного управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрювана входила до складу злочинного угрупування, учасниками якого були працівники одного з банків. Протягом 2015-2016 років, отримуючи кошти від громадян для внесення на депозитний рахунок, зловмисники підробляли фінансово-бухгалтерські документи та договори і в такий спосіб привласнили кошти вкладників на суму майже 800 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.3 ст.28, ч.3 ст.358, ч.3 ст.28, ч.4 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Обвинуваченій загрожує покарання - до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: