Поліцейські затримали чоловіка за вбивство 43-річного львів’янина

DSC04870

Підозрюваний перебуває під вартою, за скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Тіло чоловіка без ознак життя зі слідами насильницької смерті вранці 24 березня на вулиці Смерековій у Львові виявив перехожий  та повідомив про це у поліцію. На місці події працювали слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції, кінологи та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблого, 43-річного львів’янина, також було встановлено, що смерть настала внаслідок травм голови, інформує пресслужба поліції Львівської області.

«До розшуку зловмисника були задіяні оперативники карного розшуку поліції Львівщини, слідчі, співробітники територіальних підрозділів поліції. Проведеними оперативно-розхшуковими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 37-річний житель Львова. 23 березня близько опівночі під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший наніс старшому кілька ударів по голові, що спричинило смерть», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: