В які українські міста неможливо потрапити через коронавірус

0main

У деяких населених пунктах України, де виявили випадки зараження коронавірусом, вдалися до радикальних заходів і обмежили в'їзд і виїзд.

Так, після спалаху захворювання особливий транспортний режим ввели в усій Чернівецькій області. Там, за останніми даними, захворіли вже 143 оособи. На територію Буковини дозволили в'їжджати жителям області, залишати регіон можна тим, хто повертається в інші частини України.

Найсуворіші заходи стосуються сіл, що стали епіцентром поширення вірусу на Буковині. Серед них Колінківці, Топорівці, Бочківці і Грозненці.

Обмежили в'їзд і в село Козаче Сумської області, де на коронавірус захворіли вісім осіб, двоє з них – померли. На в'їзді в село поставили блокпости, туди впускають і випускають лише за списками і в разі крайньої необхідності.

Обмежили в'їзд і в Конотоп, однак, за словами мера Артема Семеніхіна, блокпости поки неефективні.

У місті Кам'янка на Черкащині також ввели обмеження через 17 випадків коронавірусу. Там все буде контролювати Нацгвардія і поліція. Дозволено тільки рух спеціального і екстреного транспорту. Ввели і комендантську годину, яка забороняє пересування по території без спецдозволу. Діє вона з 8 вечора до 6 ранку.

Заблокували село Тинне Рівненської області. Там після спільних заходів в церкві три людини померли від коронавірусу і ще мінімум 10 захворіли. На в'їзд у населений пункт поставили блокпости.

В Одесі 1 квітня також вирішили закрити місто для автомобілів з інших населених пунктів у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу.

Поліція і медики будуть проводити вибіркове замірювання температури громадян, огляд речей, багажу, транспортних засобів та вантажів.

Крім того, пропонується заборонити в'їзд до Одеси всіх транспортних засобів, крім тих, які обслуговують підприємства, розташовані в обласному центрі, і/або належать (перебувають у користуванні) у громадян, які проживають або працюють у місті.

З 2 квітня Херсон закрили на суворий карантин, оточивши місто блокпостами через перший виявлений випадк коронавірусу. Там обмеження щодо в'їзду поки не узгоджені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: