Біля автобусного заводу збудують комплекс з офісами та житлом

4010d0f8ffd5407815084e6f57fb39bc

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво закладу короткотривалого перебування дітей а також діагностичного центру, офісних, торгових та житлових будівель на вулиці Стрийській.

Зокрема, виконком видав ТзОВ "Атріум Естейт містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункційної будівлі з вбудованим закладом короткотривалого перебування дітей та даховою котельнею зі знесенням існуючих споруд на вул. Стрийській, 45

Іншим рішенням виконком надав цій же компанії містобудівні умови та обмеження на будівництво діагностичного центру, офісних, торгових та житлових будівель з вбудованими торговими приміщеннями, підземними автостоянками, даховими котельнями та трансформаторною підстанцією на вул. Стрийській, 45.

Комплекс збудують на двох земельних ділянках загальною площею 1,616 га, які перебувають у комунальній власності та призначені для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури, адміністративних будинків, офісних приміщень та іншої житлової забудови.

Як пояснив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, у першій будівлі планують розмістити дитячий садок та організувати гуртки та спортивні секції.

Гранична висота висота першої будівлі - 20,50 метрів, другої-  59,40 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки –становить відповідно 25% та 65%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: