Лерос прибув на допиту ДБР у справі щодо перевищення повноважень

гео лерос

Нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос, який оприлюднив відео із братом голови Офісу президента Андрія Єрмака Денисом Єрмаком, прибув на допит до ДБР.

Про це повідомив у Facebook адвокат Лероса Масі Найєм.

«Ми прибули на допит, на який нас покликали повісткою по кримінальному провадженню за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень - ред.). Так було вказано в повістці», - написав Найєм.

При цьому Найєм зазначив, що його клієнту повідомили про додання до провадження ще трьох кримінальних статей.

«По факту нам повідомили, що вчора об‘єднали кримінальні провадження і тому додали наступні статті: 328 (розголошення державної таємниці - ред.), 344 (втручання у діяльність державного діяча) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому) ККУ. Ми почали допит і під час нього заявили клопотання про перенесення допиту на підставі ст. 135 КПКУ», - написав Найєм.

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос в суботу, 29 березня, виклав у вільний доступ відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака - Денис Єрмак - обговорює питання призначення на різні державні посади.

Андрій Єрмак 29 березня заявив, що подає заяви до СБУ та ДБР через відео, розповсюджене Леросом.

Згодом Лерос оприлюднив нові відео розмов брата глави Офісу президента Андрія Єрмака – Дениса Єрмака. ДБР відкрило кримінальне провадження на Гео Лероса за поданням голови ОПУ Єрмака. Брат Єрмака підтвердив свою особу на записах. У середу, 1 квітня, до народного депутата від Слуги народу Гео Лероса приїхали співробітники Служби безпеки України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: