У Львові патрульні розшукали чоловіка, що познущався над котом

тварина

Сьогодні, 3 квітня, в соцмережі Фейсбук з'явився допис з відео, на якому видно трьох молодих людей, що йдуть по вулиці і один з них, підбігши до кота, який сидів на поруч, з усієї сили вдарив тваринку. Кіт відлетів на кілька метрів, але на щастя вижив. 

Сьогодні, 3 квітня, в соцмережі Фейсбук з'явився допис з відео, на якому видно трьох молодих людей, що йдуть по вулиці. Один з них, підбігши до кота, який сидів поруч, з усієї сили вдарив тваринку. Кіт відлетів на кілька метрів, але на щастя вижив.

Патрульні знайшли чоловіка, який на відео вдарив кицьку, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

У соцмережах розголосу набув жахливий випадок, який трапився на вулиці Володимира Великого,125. Там невідомий заходячи до під'їзду у супроводі друзів вдарив зі всієї сили кицьку, яка проходила повз.

Жінка, яка виклала відео, також зателефонувала на лінію 102. Патрульні 1 батальйону Юлія Дропа та Микола Заяць негайно прибули на місце взяли відео у заявниці та заяву про жорстоке поводження з тваринами. Не зволікаючи поліцейські прийшли за вказаною адресою і побачили фігуранта відео. На місце події також приїхала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції.

Чоловіка затримали. Ним виявився 29-річний львів'янин. Чоловіка супроводили у відділ поліції де на нього склали протокол за ч.1 ст.89 (Жорстоке поводження з тваринами,що завдали тварині фізичного болю, страждань і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі). Штраф за таке порушення за рішенням суду від 3400 до 5100 гривень.

Якщо ви стали свідками знущання над тваринами звертайтеся на 102

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: