Які свята відзначають 3 квітня (іменини, народні прикмети)

29695336_1897710020279518_2586069607562203879_n-696x522

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 3 квітня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 3 квітня в Україні і світі.

Свята та події 3 квітня

Відбулося силове підняття Державного Прапора України над Львовом (1990). 3 квітня 1990 під час 1-ї сесії 21-го скликання Львівської міської ради було вирішено вперше підняти над ратушею національний синьо-жовтий український прапор.

Народився Олесь Гончар (1918). Український радянський письменник, публіцист і громадський діяч. Голова Спілки письменників України (1959—1971). Герой України (2005, посмертно).

Померла Марія Литвиненко-Вольгемут (1966). Українська оперна співачка (лірико-драматичне сопрано), педагог, народна артистка УРСР, народна артистка СРСР.

Іменини 3 квітня

Цього дня іменини святкують: Антон, Річард, Бенедикт, Гендальф, Ізбигнєв, Панкратій, Сікст, Вініцій, Хома, Кирило, Яків, Агнія, Серафима, Ананій, Федір, Пахом та Филимон.

Народні прикмети 3 квітня

  • Гроза – буде урожайний рік
  • Цвіте мати-й-мачуха – зовсім скоро стане ще тепліше
  • Комарі з'явилися 3 квітня – чекайте потепління

Гороскоп 3 квітня

Овен

Перепади настрою будуть нагадувати гойдалки, які зможуть упродовж кількох годин кидати від ейфорії до відчаю і назад, тому важливо заздалегідь налаштуватися на режим турбулентності.

Телець

Не варто витрачати енергію, яку подарує цей день, даремно, годинами розмовляючи телефоном або спілкуючись в чаті: так її не вистачить навіть на найважливіші справи.

Близнята

Роботою рекомендується навантажити першу половину дня, коли продуктивність буде на високому рівні, а після обіду можна розслабитися і відпочити.

Рак

Поставивши собі мету – як професійну, так і особисту – рухайтеся лише вперед, не дозволяючи собі відступати назад і топтатися на місці, інакше результату досягти не вдасться.

Лев

Нерівність емоційного рівня може стати причиною зривів, які серйозно ускладнять роботу, тому, якщо таке можливо, ліпше відкласти її на кілька днів.

Діва

Завадити здійсненню важливого проєкту, наміченого досить давно, можуть сумніви, які візьмуться ніби нізвідки, – якщо одразу ж їх не позбутися, можна втратити багато часу.

Терези

Чим би ви не займалися, зірки рекомендують зробити невелику перерву і подивитися на результати своїх зусиль збоку – так легше буде визначити, чи не потребують вони коригування.

Скорпіон

Важлива справа ніби під впливом мари може здатися незначною, а сумнівна – забере багато часу і сил: щоб не заплутатися, потрібно на час відкласти обидві.

Стрілець

День не підходить для пасивного проведення часу – вищі сили можуть покарати за лінощі, тому потрібно приділити кілька годин справам, навіть якщо особливої потреби в них не буде.

Козеріг

Друзів, які дозволяють собі зневажати вас за спиною, необхідно негайно відправляти в бан, причому як в переносному, так і в прямому сенсі слова.

Водолій

Ухвалюючи важливе рішення, головне, не кидатися з боку в бік: визначтеся з тим варіантом, який здається вам єдино правильним, і суворо дотримуйтеся його.

Риби

Відрядження, заплановане на цей день, через карантин доведеться відкласти, зате спілкуватися з іноземними партнерами онлайн ніхто не заборонить – скористайтесь шансом, щоб досягти важливої домовленості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: