На Львівщині триває профілактика поширення коронавірусної інфекції

91502319_2903928329688648_7930817623581786112_n
Фото: ДСНС

В рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції, рятувальники безперервно здійснюють протиепідемічні заходи.

Про це повідомляють в ГУ ДСНС у Львівській області.

3 квітня у Бориславі працівниками місцевого підрозділу ДСНС було проведено дезінфекцію території та входів у великі торгові заклади та інші установи, які приймають відвідувачів. У спеціальних захисних костюмах за допомогою спеціального обладнання та пожежної техніки рятувальники порвели дезінфекцію на вулицях Т.Шевченка (“Спар”, “Ощадбанк”), Весняній (“АТБ”), Дрогобицькій (“Наш край”), С.Коваліва (“Рукавичка”, “ТКС”, “Спар”, “АТБ”), М.Грушевського (“Райфайзен Банк Аваль”), Шкільній (“Приватбанк”).

У межах боротьби з поширенням коронавірусної інфекції рятувальники м. Трускавець у спеціальних захисних костюмах за допомогою моторизованих оприскувачів, провели санітарну обробку та дезінфекцію спеціальним розчинам у під'іздах багатоквартирних житлових будинків на вулицях Бориславська, Грушевського та Сагайдачно.

Окрім того, рятувальники інформують громадян, через гучномовці на автомобілях про необхідність дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил, спрямованих на запобігання зараженню корона вірусом та про правила поведінки в період надзвичайної ситуації.

Машини транслюють повідомлення про необхідність дотримання умов карантину, а саме: не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей та дбати про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: