ТОП-5 фільмів, з якими можна подорожувати, не виходячи з дому

9a9c9fb34d2d1be6481683ebdb53c36a
Фото: Всвіті

Через карантин, пов’язаний із коронавірусом, всі ми змушені більше часу проводити вдома. Звичайно, душа може жадати мандрів і подорожей в теплу весняну погоду, але поки за допомогою фільмів.

Всвіті склали добірку фільмів, завдяки яким можна подорожувати, не виходячи з дому.

1. Стежки (Tracks, 2013)

Головна героїня – юна дівчина на ім’я Робін, задумала перетнути всю Австралію разом із чотирма верблюдами і собакою. Про це дізнався журнал National Geographic, який відправив до неї фотографа, а сама вона буде писати для них подорожні нотатки.

2. Тепер я йду у дику далечінь (Into the Wild, 2007)

Крістофер закінчив коледж, будучи одним із кращих студентів. Але після випуску він віддає заощадження на благодійність, а сам вирушає автостопом на Аляску. І по дорозі до дикої природі він обзаводитися новими знайомствами, які змінять його життя.

3. Подорож Гектора в пошуках щастя (Hector and the Search for Happiness, 2014)

Лондонський психіатр Гектор занурився в стан кризи, адже його клієнти не можуть стати щасливішим. Тоді він вирішив сам дізнатися, що ж таке справжнє щастя, вирушивши у подорож світом.

4. Їсти, молитися, кохати (Eat, Pray, Love, 2010)

У центрі сюжету – заміжня Елізабет Гілберт, яка вирішила одного разу в корені змінити своє життя. Розлучившись з чоловіком, вона вирушила в різні куточки світу, щоб пізнати себе, свої почуття, а також відкрити нові горизонти.

5. Неймовірна життя Уолтера Мітті (The Secret Life of Walter Mitty, 2013)

Приголомшлива і надихаюча стрічка про людину, яка відповідає за ілюстрації у журналі Life. Його життя далеко не таке насичена, як хотілося б. У своїх мріях Уолтер поринає в подорожі і пригоди, і одного разу у нього з’являється шанс втілити їх у реальність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: