У Львові чоловік порушив правила карантину та чинив опір поліцейським

Безымянный369
Фото: поліція

Сьогодні, 4 квітня, близько 13.30 у парку Високий Замок у Львові, правоохоронці виявив чоловіка, котрий, у порушення вимог постанови Кабінету Міністрів України, перебував у громадському місці без індивідуальних засобів захисту.

Поліцейські провели із чоловіком роз’яснювальну бесіду, розповіли йому про вимоги правил карантину, після чого він заявив, що йде додому, повідомляють у поліції.

Близько 14.00 той самий патруль знов помітив цього ж чоловіка в іншому кінці парку, де він продовжував прогулюватись. Поліцейські встановили особу перехожого – ним виявився 32-річний львів’янин.

Під час повторної роз’яснювальної бесіди він почав поводитись агресивно, нецензурно лаявся, вирвав із рук поліцейського пам’ятку з видрукуваними правилами карантину, порвав її, після чого напав на правоохоронця, пошкодивши йому форменний одяг.

На чоловіка поліцейські склали протокол про адміністративне правопорушення за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян.

Також слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) КК України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: