Як захоплення, яке з’явилося на війні, перетворилося на сімейну справу

Фото 2

Ще до початку бойових дій на сході країни Ігор Тесак пішов служити у Збройні Сили України, понад рік він провів у зоні АТО, де і захопився виготовленням виробів із дерева.

Вироби з майстерні «Tis Trend Decor” створені сім’єю Ігоря та Соломії Тесак. Будучи військовим, Ігор у вільний час почав займався виготовленням виробів з дерева та екофанери, а завершивши службу, офіційно зареєструвався як підприємець.

На логотипі майстерні зображена киця. Чому?  Ветеран каже, що дружина давно мріяла про домашнього улюбленця, коли ж він приніс додому маленьке сіре кошеня з червоним бантом на шиї, то воно одразу змусило зробити себе головним фоном для майбутнього бренду «Tis Trend Decor».

Ветеран розповідає, що в теперішніх умовах найбільшим попитом користується домашній декор, товари шкільної (органайзери, лінійки) та весільної тематики.

«Майстерня також  співпрацює з  зоопарком «Лімпопо» (с. Меденичі, Львівщина) та  дельфінарієм «Оскар» (м. Трускавець, Львівщина), виробляючи сувенірну продукцію. Найбільше купують через соціальні мережі, онлайн платформи, допомагають також рекомендації від покупців. Дружина Соломія займається всією рекламою, роботою у соціальних мережах і віддає цій справі всю душу», – розповідає Ігор.

Матеріали – дерево та фанеру – майстер використовує українського виробництва.

«Працюємо також зі склом, акрилом, пінопластом. Такі вироби не менш популярні, ніж дерев'яні», – ділиться ветеран.

Щодня Ігор проєктує всі побажання від найвибагливіших клієнтів та дає їм графічне життя, з ентузіазмом розповідаючи нам про процес виготовлення виробу: «Дуже люблю сам процес творіння, це мене захоплює. Зараз масове виробництво заполонило весь ринок, для мене ж кожна річ унікальна, можу виражати себе щоразу по-новому. Все починається з розробки макету в графіці, після затверджую його із замовником та приступаю до виготовлення. В більшості процес займає до одного дня, в залежності від  складності та розміру виробу».

Кожен виріб у майстерні зроблений з любов’ю та приносить позитивні емоції. Для Ігоря дуже важливою є думка клієнта і те, що він натомість рекомендує майстерню знайомим і сам повертається за новим виробом.

Довідка

  • Проект «Підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та їхніх сімей» впроваджується у трьох пілотних областях: Київській, Дніпропетровській та Львівській. Його мета — сприяти Уряду України в наданні допомоги ветеранам конфлікту на сході України та їхнім родинам задля ефективної реінтеграції до цивільного життя, а також активної участі в соціально-економічному розвитку громад.
  • Проект фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.
  • Виконавчий партнер проекту – ГО Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL.

Ольга Гординська

Фото надані родиною Тесак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: