10 сімейних фільмів, які можна подивитися під час карантину

togo-willem-dafoe-disney-plus
Фото: Всвіті

Сумно на карантині? Всвіті пропонує десять нових фільмів, серед яких сімейні, пригодницькі та комедійні, які можна подивитися під час карантину.

Сумно на карантині? Всвіті пропонує десять нових фільмів, серед яких сімейні, пригодницькі та комедійні, які можна подивитися під час карантину.

Подорож хорошого пса (A Dog’s Journey, 2019)

Сюжет: пес Бейлі живе спокійним життям поруч з улюбленими людьми. Його головною улюбленицею стала внучка Ітана Сіджей, яка постійно підгодовувала його беконом. Але одного разу Сіджей довелося переїхати в інше місце, а Бейлі був настільки старий, що у нього навіть не вистачило сил погнатися за машиною. Він зрозумів, що його час прийшов. Про це знав і Ітан, який попросив його доглянути за онукою, якщо він знову повернеться в наш світ. Попри короткотривалість собачого життя та переродження у інших тілах, пес робитиме все, аби опікуватися дівчинкою. І ось Бейлі знову став щеням…

Мої думки тихі (2019)

Сюжет: у фільмі, знятому у жанрах комедії та драми, піднімається вічна проблему батьків та дітей. Саме мати не пускає головного героя Вадима на роботу до Канади.

Він, працюючи звукорежисером і музикантом, стикається з проблемами і зазнає безлічі невдач у роботі. Така ж криза чекає на нього і в особистому житті. Врешті решт, канадська компанія пропонує йому записати звуки українських тварин Закарпаття. Хлопець із захопленням і творчістю виконує дане замовлення. Але мама, яка поїхала разом з ним, постійно йому заважає та відволікає.

Якщо Вадиму вдасться записати голос рідкісного рахівського крижня, він, можливо, зможе покинути «незручну Україну» та вирушити до «привабливої Канади». Але не все так просто…

Сторожова застава (2017)

Сюжет: Школяреві Вітьку сниться аварія, що сталася в дитинстві, через яку він боїться висоти. Прокинувшись, він вирушає з другом Вовчиком у гори, щоб спостерігати сонячне затемнення. Тим часом у минулому шаман половецької орди просить духів привести того, хто дасть велику силу хану Андаку, щоб підкорити Русь і весь світ. Коли школярі перетинають підвісний міст, Вітько лякається і, осоромлений, тікає. Вовчик розшукує і знаходить його, але в цей час стається затемнення і землетрус. Вовчик зависає на краю урвища, Вітько не може подолати страх висоти, щоб допомогти другові, і в цю мить у скелі позад нього відкривається портал, що переносить його в минуле.

Того (Togo, 2019)

Сюжет: події стрічки розгортаються навколо великої гонки милосердя 1925 року. В центрі сюжету опиняється каюр Леонард Сеппала, якому належить врятувати місто Ном від епідемії, відправившись у небезпечну подорож за ліками разом з сибірським хаскі на прізвисько Тоґо.

Прем’єра фільму відбулась 20 грудня 2019 року.

Наші котики (2020)

Сюжет: події розгортаються 2014 року на початку Російсько-української війни. Це трагікомічна історія пригод трьох бійців АТО, що трапляється з ними під час бойового чергування на «найглухішій» з усіх можливих позицій фронту. За основу взяли реальні розповіді бійців добробатів та ЗСУ.

Головними героями є інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів, які йдуть добровольцями на війну.

Очима собаки (The Art of Racing in the Rain, 2019)

Сюжет: фільм розповідає про пса, його ставлення до оточуючих людей, здатності до співпереживання і пристрасті до швидкості.

У головних ролях: Кевин Костнер, Аманда Сейфрид, Майло Вентимилья, Гэри Коул, Кэти Бейкер.

Джуманджі: Поклик джунглів (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2019)

Сюжет: четверо підлітків за неналежну поведінку отримують покарання – прибирання у шкільному підвалі. Серед речей вони знаходять стару гру – Джуманджі. Розпочавши її, вони отримують абсолютно нові тіла і потрапляють у світ пригод та небезпеки, які їм потрібно пройти аби повернутись додому.

Пригоди Мії та білого лева (Mia and the White Lion, 2019)

Сюжет: одного разу Міа попрощалася з Лондоном, щоб у Південній Африці зустріти свого кращого друга — білого лева. Сім’я дівчинки переїжджає в далеку країну й заводить ферму великих кішок. Рідкісне біле левеня — хороший заробіток, і батько вирішує продати його мисливцям за трофеями, як тільки малюк підросте. Мія готова на все, щоби врятувати життя Чарлі.

Родина Адамсів (The Addams Family, 2019)

Сюжет: під час весільної церемонії Гомеса та Мортішу переслідує розгніваний натовп через їхню жахливу природу. Вони вирішують переїхати до Нью-Джерсі. Там Гомес, Мортіша та Воно, безтілесна рука, знаходять свій «ідеальний» будинок в покинутому притулку на пагорбі, сповненому нечистю. Вони зустрічають Ларча, пацієнта психіатричної лікарні, який втік. Його беруть як свого дворецького.

Ігри з вогнем (Playing with Fire, 2019)

Сюжет: капітан Джейк Карсон та його пожежна команда беруть під контроль вогонь, який вирує навколо шосе. За ними спостерігає натовп із трепетом. Одна жінка просить взяти її з собою, бо «її чоловік — бухгалтер», який стоїть прямо біля неї, а Джейк Карсон — найгарячіший чоловік, якого вона коли-небудь бачила...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: