У Львові перевіряють дотримання умов карантину у парках та на дитячих майданчиках

9215515912451894692056644870421398163554304n-24dd5834
Фото: ЛМР

Вчора інспектори управління безпеки міста почали працювати над інформуванням мешканців та перевіряли дотримання умов карантину у парках, лісопарках та зелених зонах міста, а також на дитмайданчиках.

За словами начальника управління Юрія Діля, працівники продовжуватимуть працювати посилено під час вихідних, повідомляє ЛМР.

«Інспектори управління безпеки міста разом з оповіщенням щодо дотримання умов карантину перевіряли парки, лісосмуги та дитячі майданчики.

Працівники інформували людей про дотримання умов карантину, роз'яснювали щодо дій, які потрібно виконувати, коли почуваєшся нездоровим.

Декілька батьків з дітьми та молодих людей отримали пам'ятку про коронавірус. Ми і надалі працюватимемо для інформування, попередження, притягнення до відповідальності. Вже сьогодні інші парки, відпочинкові зони, лісосмуги. Бережіть себе — дотримуйтесь умов карантину!", — розповів Юрій Діль.

Нагадаємо, 3 квітня на засіданні виконавчого комітету було затверджено низку нових обмежень для мешканців під час відвідування парків, лісопарків та зелених зон. Зокрема, заборонили вживання їжі та напоїв, а також відвідування дитячих майданчиків на територіях парків. Відтак, прийняті правила є обов’язковими до виконання у місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: