На Львівщині на пожежі будинку загинув господар

згарище1

У неділю, 5 квітня, о 11:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Коропуж Городоцького району.Як з'ясувалося згодом, на пожежі загинув 61-річний чоловік.

У неділю, 5 квітня, о 11:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Коропуж Городоцького району. Як з'ясувалося згодом, на пожежі загинув 61-річний чоловік.

Про це повідомляє пресцентр ГУ ДСНС у Львівській області.

Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому бляхою, розміром 8×10 м. До місця події виїхали вогнеборці. Однак через пізнє повідомлення, на момент прибуття пожежників до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та охопив його повністю.

На місці пожежі рятувальники виявили тіло загиблого власника будинку - чоловіка 1959 року народження, який проживав в будинку один. О 12:34 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:04 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будинку на площі 60 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: