Триває робота над стратегією розвитку Бібрської ОТГ

92214214_2300751313552914_8294670485346582528_n

Цими днями команда Львівського офісу Програми «U-LEAD з Європою» дистанційно працювала над стратегічним документом Бібрської міської ОТГ.

Секретар виконкому Бібрської міської ради Надія Федущак призначена координатором з розбору цього документа і саме вона організувала онлайн-присутність заступниці голови з гуманітарних питань Оксани Довгаль та ще кількох працівників міської ради.

Керівниця Львівського РО Галина Гречин розповідає, що на час карантину трохи складніше організовувати роботу, проте є такі завдання, які не можна відкладати.

«Підготовка стратегії розвитку громади є саме таким важливим завданням, адже пунктам цього документа мають відповідати подані на конкурси проєкти по додатковому залученню коштів у громаду. А Бібрська громада активно бере участь у конкурсах, до того ж стратегія є комплексним і компромісним для всіх цільових груп баченням перспективи розвитку громади», - зазначила Галина Гречин.

Під час цієї консультації спільними зусиллями експертів та працівників громади проаналізували результати засідання першої робочої групи, яка відбулася 4 березня за участі великої кількості представників бізнесу та різних сфер життєдіяльності громади.

Впродовж найближчих кількох днів працівники ОТГ повинні підготуватися до проведення другої робочої групи в дистанційному режимі.

За словами експерта з регіонального розвитку Львівського РО Зеновія Сірика, на наступному засіданні, яке запланували на наступний тиждень, постараються визначитися із місією громади, на основі аналізу сильних та слабких сторін, створять проєкт SWOT аналізу.

Зі сторони представників ОТГ, будуть сформовані три стратегічні підгрупи за напрямками: економічна, гуманітарна, туристична в кількості мінімум по троє учасників у кожній. Для комунікації будуть використовувати ресурс Hangouts.

Дарія Зубрицька,

експертка із висвітлення і комунікації Львівського регіонального офісу Програми U-LEAD.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: