Від коронавірусу померло вже 7 осіб на Івано-Франківщині

IMG_5921
Фото ілюстративне.

В Івано-Франківській області станом на 6 квітня від COVID-19 померли 7 людей.Про це заявив заступник директора Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Чемний, - йдеться на сайті Укрінформ.

В Івано-Франківській області станом на 6 квітня від COVID-19 померли 7 людей.
Про це заявив заступник директора Департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА Володимир Чемний, - йдеться на сайті Укрінформ.

«В області з підтвердженим діагнозом COVID-19 вже померли 7 людей», - сказав Чемний.

За його словами, останній летальний випадок зафіксували у Калуському районі. Жінці було 72 роки і вона мала супутню патологію. Лікарі стверджують, що ця патологія і вік призвели до важкої вірусно-бактеріальної пневмонії і жінка померла від легеневої недостатності.

Водночас посадовець зауважив, що на Прикарпатті є пацієнти, які одужують від COVID-19. Усі чекають результати другого ПЛР-тесту, який необхідний для остаточного підтвердження подолання коронавірусної інфекції.

«Нині маємо в області п’ять пацієнтів, які клінічно здорові. Втім у них підтвердився лише перший результат ПЛР-тесту на COVID-19. Нині ми очікуємо дослідження другого ПЛР-тесту», - зазначив Чемний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: