Які свята відзначають 6 квітня (іменини, народні прикмети)

IMG_8154-696x464

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 6 квітня в Україні і світі.

Свята та події 6 квітня

Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку. Спорт на благо миру та розвитку – ключове формулювання цієї міжнародної події яка встановлена рішенням Генеральної Асамблеї ООН від 2013 року. Це свято підкреслює важливість і необхідність спорту для суспільства, держави та всієї міжнародної спільноти.

Іменини 6 квітня

Цього дня іменини святкують:  Артем, Захар, Петро, Яків, Стефан, Мартин, Парфен та Степан.

Народні прикмети 6 квітня

  • Якщо сьогодні потеплішало, то невдовзі знову будуть нічні морози;
  • Якщо вночі тепло, то весна буде спекотною;
  • Якщо вранці на траві видно росу, то літо буде врожайним;
  • Якщо сніг розтанув, то зима остаточно відступила;
  • Якщо на вулиці туманно, то невдовзі прийде потепління

Гороскоп 6 квітня

Овен

Обмірковуючи кожен свій крок, можна так і не зрушити з місця, тому необхідно припинити розгойдуватися і стати до дій, хай навіть спочатку вони будуть невеликими.

Телець

Щоб отримати бажане, доведеться неабияк попрацювати – на манну небесну взагалі (а в цей час - особливо) розраховувати не доводиться, так що приготуйтеся засукати рукави.

Близнята

Головне для вас сьогодні – зрозуміти, що ви дійсно хочете отримати в результаті своїх зусиль: ті, хто буде кидатися з боку в бік, швидше за все, залишаться ні з чим.

Рак

До заповітної мети залишається геть нічого, тому має сенс зосередитися і зробити останній ривок – він може здатися складним, але результат буде того вартий.

Лев

Рекомендується нарешті перейти від розмов до дій: так, якщо ви давно мрієте написати роман, сядьте за комп'ютер і вимкніть усі сторонні подразники у вигляді дзвінків і розмов з домашніми.

Діва

Фізичне нездужання, швидше за все, буде обумовлено психологічними причинами, тому лікувати – зрозуміло, відповідними засобами – необхідно не тіло, а душу.

Терези

Гарний час для реалізації довготривалих фінансових проєктів – дивіденди від них будуть не скоростиглими, а довготривалими, зате більш ніж щедрими.

Скорпіон

Рекомендується повернутися до старої забутої і закинутої справи, на яку ви встигли махнути рукою: після реанімації вона матиме приголомшливий ефект.

Стрілець

Щасливі життєві зміни в цей день будуть у ваших руках: чим активніше ви почнете діяти, тим швидше зможете досягти поставленої мети.

Козоріг

Складуться сприятливі умови для вирішення давньої проблеми, головне - не злякатися повернення до колишніх обставин і, як наслідок, не втратити важливий шанс.

Водолій

Вам, на відміну від інших, не варто братися за нові справи – вони навряд чи увінчаються успіхом, натомість рекомендується завершувати старі, відкладені в довгу скриньку проєкти.

Риби

Спілкування з друзями і знайомими, навіть якщо воно відбудеться онлайн, принесе масу позитивних емоцій та вражень і залишить яскраві спогади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: