На Львівщині повідомили про підозру торговцю фальсифікованою горілкою

алкоголь22
фото ілюстративне

Зловмисника викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва прокуратури області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний, 66-річний львів’янин, придбав більше двох тисяч пляшок фальсифікованої горілки з підробленими марками акцизного збору, перевіз її у складське приміщення та в подальшому передав для реалізації у торгівельних закладах на території Старосамбірського та Мостиського районів, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили зі складу у Львові більше семисот пляшок фальсифікованої горілки відомих торгівельних марок національних виробників, готової до транспортування та реалізації. Під час експертного дослідження було встановлено, що вилучена продукція є «спиртово-водною сумішшю», а не горілкою.

Слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості  поліції Львівщини повідомили зловмиснику про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: