Що дивитися цієї весни: кращі серіали квітня

MV5BZjI3ZWZkMzEtYTJmYy00ZTMzLWI3ZGMtZDM1MDYxYzZmZDEyXkEyXkFqcGdeQXVyMjU4ODg1NTI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Чорна комедія упереміш з трилером — про молоду пару, довгоочікувана «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в ролі злісної антифеміністки та спін-офф фентезійного хоррора, який придумав сценарист «Гладіатора» і «Авіатора» — в кращих серіалах квітня.

Tales From the Loop/Байки з Петлі

Amazon Prime представляє новинку Tales From the Loop («Байки з Петлі»). Петля - машина, побудована для того, щоб дізнаватися і досліджувати таємниці Всесвіту. Така машина розташована в одному містечку, жителі якого тепер можуть спостерігати за речами, котрі раніше існували тільки в науковій фантастиці.

Run/Біжи

На HBO прем'єра ромком-трилера з Меррітт Уівер і Доналом Глісоном в головних ролях - Run ( «Біжи»).

В один прекрасний день Рубі отримує короткий смс зі словом «біжи» від свого колишнього хлопця з коледжу. Тепер їй належить відправитися з ним в інтригуючу подорож, а все тому, що колись вони домовилися, що зустрінуться і кинуть свої рутинні життя, варто лише комусь із них відправити іншому заповітне повідомлення.

https://www.youtube.com/watch?v=x9gnW8TAP2U

Mrs. America/Місіс Америка

Кейт Бланшетт дебютує на телебаченні в мінісеріалі від Hulu Mrs. America ( «Місіс Америка»), дії якого відбуваються в Америці 70-х років минулого століття. У центрі сюжету гостро соціальної драми опиняється Філліс Шлефлі (Кейт Бланшетт) - активістка консервативної партії і антифеміністка. Виступаючи проти абортів, сексуальних меншин і визвольного руху жінок, вона розгортає раптову кампанію проти прийняття поправки про рівні права.

Режисерами виступили Амма Асанте («Розповідь служниці»), Анна Боден і Райан Флек («Капітан Марвел»). Творець серіалу - Даві Уоллер («Відчайдушні домогосподарки», «Божевільні»).

Крім Бланшетт в серіалі знаялися Роуз Бірн, Сара Полсон, Елізабет Бенкс, Марго Мартіндейл, Узо Адуба, Джеймс Марсден і Джон Слеттері.

Defending Jacob/Захищаючи Джейкоба

Ще одна новинка від Apple TV — кримінальний трилер Defending Jacob («Захищаючи Джейкоба») з Мішель Докер і Крісом Евансом в головних ролях. В основу мінісеріалу ліг однойменний роман Вільяма Лендея.

Історія розгортається навколо Енді Барбера, помічника окружного прокурора штату Массачусетс, і його дружини Лори, чий 14-річний син звинувачується у вбивстві свого однокласника. Енді Барберу належить обрати  — між службовим обов'язком відстоювати справедливість (а всі докази вказують саме на підлітка) та любов'ю до свого сина.

City of Angels/Страшні казки: Місто ангелів

Showtime вирішив не прощатися зі своїми «Бульварними жахами» і випускає спін-офф  City of Angels («Страшні казки: Місто ангелів»), де головну роль виконала Наталі Дормер.

Лос-Анджелес, 1938 рік. Місто вражає жахливе вбивство, двоє детективів беруться його. Вони стають залучені в жахливу справа, що відображає багату історію Лос-Анджелеса: від будівництва перших автострад міста, його традицій мексикансько-американського фольклору до шпигунської діяльності Третього Рейху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: