Завтра у Львові офіційно завершується опалювальний сезон

35442780_XXXLarge

Від завтра, 8 квітня, буде офіційно завершується опалювальний сезон 2019−2020 року.

Проте подача опалення до закладів охорони здоров’я (лікарні, поліклініки) буде здійснюватися на підставі листів-звернень, інформує пресслужба Львівської міськради.

«За інформацією Гідрометцентру, за останні три доби середня температура зовнішнього повітря є вищою + 8 градусів, і відповідно до чинного законодавства це дає підстави для офіційного завершення опалювального сезону.

Тому, проаналізувавши погодні умови, та з огляду на звернення мешканців на Гарячу лінію про те, що надворі тепло і тепло в квартирах, було прийнято рішення про завершення опалювального сезону з 8 квітня. Не призупинення, а завершення.

Отож, від завтра ми завершуємо опалювальний сезон для населення, а до медичних установ готові подавати тепло на основі листів-звернень від керівників цих закладів», — повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти — до міських шкіл і садочків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: