У Львові частина медпрацівників Залізничної лікарні на обсервації

наша аналіз4

Частина медичного персоналу Клінічної лікарні Львівської залізниці, перебуває на обсервації. Про це повідомила одна з працівниць лікарні Юлія Лозяк-Попко у соцмережі Фейсбук. Також вона дадає, що робить це для того, аби не наражати на небезпеку своїх рідних і сусідів. 

Частина медичного персоналу Клінічної лікарні Львівської залізниці, перебуває на обсервації. Про це повідомила одна з працівниць лікарні Юлія Лозяк-Попко у соцмережі Фейсбук. Також вона додає, що робить це для того, аби не наражати на небезпеку своїх рідних і сусідів.

«Я на обсервації.
6.04 на зміні в реанімаціі я доглядала пацієнта, котрому виставили підозру на коронавірусну інфекцію. Експрес-тест був негативним, ми - усі хто контактував із пацієнтом, лишились на добровільну обсервацію до того, як прийде плр-тест. Вчора ввечері ми дізнались результат-він позитивний.

На обсервації, сестри, лікарі, лаборанти, рентген-лаборанти (це означає, що ми лишаємось в лікарні до кінця 14 денного терміну, або поки не стане відомим результат плр, який нам робитимуть через 7 днів після контакту (якщо він негативний). Якщо будемо живі-здорові-зустрінемось після Пасхи», - написала медик.

Пост жінка написала для того, щоб усі знали, що поїхала вона до Львова 6.04 і до села, в якому мешкала, більше з того часу не верталась.

«У мене велика сім,я і я не можу наражати їх на небезпеку,та і ту людину,що згодилась би мене відвезти).
Не треба палити мою хату)), мої рідні не мали контакту зі мною,тому є безпечними та незаразними», - написала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: