На Львівщині слідчі повідомили про підозру працівнику лісогосподарства

поліція25

Слідчі повідомили про підозру працівнику лісогосподарства, який допустив незаконну порубку дерев у Старосамбірському районі. Сума завданих довкіллю збитків становить 143 тисячі гривень, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

8 квітня у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення, про те, що в одному з сіл району були виявлені 17 зрубаних дерев породи ялиця. На місці працювала слідчо-оперативна група. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що незаконна вирубка дерев сталась внаслідок неналежного виконання службових обов’язків 42-річним працівником місцевого лісогосподарства. Загальна сума завданих довкіллю збитків становить 143 тисячі гривень.

Слідчі Старосамбірського відділу поліції повідомили посадовцю про підозру у скоєні злочину, передбаченого ст.197 (Порушення обов'язків щодо охорони майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання - обмеження волі на строк до двох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: