На Пустомитівщині горів житловий будинок

пустомити
фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У середу, 8 квітня о 11:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Гайдамацька в селі Щирець Пустомитівського району.

Пожежа виникла на другому поверсі двоповерхового триквартирного житлового будинку. Про це повідомляє пресцентр ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця виклику виїхали рятувальники Пустомитів та Львова. Коли пожежники приїхали до місця виклику, вогонь встиг охопити будівлю. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.

О 12:40 пожежу було локалізовано та о 13:20 повністю ліквідовано в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. В квартирі №2 вогнем знищено дах на площі 50 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м; в квартирі №1 вогнем знищено дерев’яна перегородка на площі 14 кв.м та пошкоджено дах на площі 26 кв.м і в квартирі №3 пошкоджено дах на площі 20 кв.м.

Вогнеборці запобігли повному знищенню будинку вогнем. До ліквідації займання залучили 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: