У мерії Львова обговорили організацію роботи банків під час карантину

2020-04-09 17.49.15 city-adm.lviv.ua c76922d7748c

Сьогодні відбулась онлайн-нарада міського голови Львова Андрія Садового із представниками банків.

Так, обговорили організацію роботи банків під час карантину, зокрема, встановлення терміналів у закладах торгівлі, підтримку підприємців та тестування працівників банку, інформує пресслужба мерії Львова.

«Нам критично важливою є робота кожного банку, бо ви забезпечуєте життєдіяльність міста. Маю кілька пропозицій. Ми зараз у Львові масово тестуємо всіх працівників, які забезпечують життєдіяльність міста. Якщо потрібно провести тестування ваших працівників, ми готові це організувати з кожним банком, але за ці тести треба заплатити кошти. Друге питання — ми хочемо, щоб на травень ми мали можливість розраховуватись картками скрізь — в магазинах, на ринках тощо. В цій частині можна разом попрацювати. Ще одне — це оплата комунальних платежів. Я боюсь, щоб не повторилось те, що було в березні, коли у банки були черги. Прохання це питання тримати на особливому контролі», — зазначив мер.

Також він наголосив на тому, що місто допомагатиме підприємцям, які готові перепрофільовуватись на час карантину.

«Після карантину ми будемо мати зовсім інший ландшафт бізнесу у Львові. Якщо у вас є клієнти, які готові перепрофільовуватись, то ми готові допомагати. Ми наразі забезпечуємо життєдіяльність міста», — додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: