Справи немає, є тільки жага помсти, — Аваков про підозру Чорновол

original

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заступився за нардепа VIII скликання Тетяну Чорновол, якій 10 квітня ДБР повідомило про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі «Партії регіонів» в 2014 році.

Про це йдеться на Facebook-сторінці міністра.

«Адвокат Януковича, пан Бібіков (йдеться про заступника директора ДБР Олександра Бабікова - ред). Ви наплювали на конфлікт інтересів, як керівник ДБР і інспірували справу проти Тетяни Чорновіл - особистого ворога Януковича. Справи немає, є тільки ваша жага помсти. Пан Бібіков, я був теж на Майдані 18 лютого 2014 року – я такий же як Таня – приходьте до мене, чекаю. Спробуйте. А краще підіть до біса з держслужби, або до Януковича назад», - написав Аваков.

Міністр пише, що йому соромно, що в Україні допустили справу проти Чорновол: «Таня була на Майдані, як сотні тисяч українців».

Він пише, що Чорновол «талановитий журналіст, емоційний політик» і навіть її друзі часто зляться на неї через жорстку риторики: «Так, Таня така - вона лазить через паркани і говорить те, що думає, не добираючи слів і за це, як доросла людина відповідає. І нормально, але карати Таню підлістю не можна».

Міністр вважає дії проти Чорновол «неадекватними і ганебними».

Аваков написав, що екс-нардеп проводила на передовій в найгарячіших точках весь час: «До Києва поверталася вибивати зброю для підрозділів, медикаменти і оснащення».

Він додав, що підписував наказ про відправку її чоловіка на фронт, а потім всі оплакували його загибель. За його словами, Чорновол відмовилася від квартири, як вдова загиблого - «навіщо нам зайве. Буду жити і далі в хаті з дітьми і батьками».

10 квітня, о 6 ранку, до помешкання Тетяни Чорновол під Києвом приїхали слідчі Державного бюро розслідувань й провели обшук у справі про смерть Володимира Захарова при підпалі офісу «Партії регіонів» (на Липській, 10 у Києві) 18 лютого 2014 року.

Слідчі ДБР повідомили Чорновол про підозру у вбивстві людини під час пожежі в офісі «Партії регіонів» в 2014 році.

Вона назвала це репресіями і спробою переписати «історію Майдану».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: