У ЛКП «Лев» просять львів‘ян прихистити безпритульних собак

руна

Познайомитися з песиками можна щодня з 8:00 до 20:00 за адресою: вулиця Промислова, 56.

Бім. Зовсім невеликий, але дуже відважний хлопчик. Завжди готовий самовіддано захистити свого господаря, і в той же час - бути для нього домашнім зайчиком. Він надзвичайно справжній, без хитрощів. Має нюх на людей: з хорошими він хороший, а поганим може зробити клац-клац. Ідеальний напарник! В ньому море енергії і виразні, зворушливі чорні оченята. За свій малий вік він вже достатньо настраждався, ми шукаємо для нього Друга!

Лейла. Розкішна дівчинка, метис вівчарки. Вона справжня дама: вміє кокетувати, любить увагу хлопців, любить всім демонструвати свої вуха і лапи. Має дуже м'який характер, від неї можна чекати не стільки охорони, скільки опікування вами і вашою територією. За своє життя їй доводилося бути мамусею і ці якості вона зберегла - турботлива, доброзичлива собачка, в ній є багато жіночої мудрості. Чудова, густа шерсть дозволяє їй проживати на подвір'ї, тільки б поруч з хорошою людиною.

Гулівер. Цей хлопець в дитинстві, видно, з'їдав усе до останньої ложки, тому виріс таким могутнім і високим. Таких, зазвичай, бояться, але наш Гулівер добрий. Врівноважений, розсудливий і чудово кимось вихований. Він вже не перший рік на цьому світі, тому знає, як бути хорошим і правильним собакою. Ідеально підійде для охорони: голос у нього потужний, а вигляд грізний. І тільки ви знатимете, що ваш захисник насправді лагідний ведмедик.

Фія. Маленька Фія повинна знайти свій маленький дім! Це дуже компактна пташечка (в шпаківню вона, звісно, не поміститься, але навіть найменша квартирка буде для неї щастям). Вона дуже зворушливо і кумедно любить людей: бачить людину, і вже всі 4 лапи починають пританцьовувати, а очі горять. Подаруйте їй дім! Вона хороша. Не так вже й багато собачок, коли бачать людину, ладні на радостях вистрибувати зі штанців.

Аріель. В минулому, напевно, у неї були господарі. Але ми, в ЛКП “Лев”, перегортаємо цю сторінку її життя і йдемо далі. Працівники підприємства шукають для неї молодих духом людей, які люблять життя і добрих, активних собак. В цій дівчинці багато позитиву, сонечка і драйву. Самостійна і впевнена в собі, вміє поставити на місце великих собак. Може жити міським життям (гуляє на повідку, не боїться транспорту), але може також проживати у приватному будинку і бути господинею двору.

Руна. Таких собачих оченят в ЛКП “Лев” ще не бачили — як великі каштани. А якби ви ще знали, яка це вихована, розумна, тепла собачка! Має чудову, пухнасту шерсть кремового кольору. Не солодко жилося цій собачці з глибоким поглядом, адже попри кудлатий стан ззовні, поступила вона виснаженою та голодною. Зараз підприємство шукає для неї турботливі руки! Руна дуже привітна дівчинка, тож якщо у вас вже є собачка чи котик, проблем не буде.

Гермес. Цей собака тиждень сидів на одному місці і чекав того, кого віддані собаки зазвичай чекають. Тепер він у нас. Хороший, вихований, правильний хлопець. Має звичайну і, можливо, нічим не примітну зовнішність, зате манери у нього, як у благородного чоловіка. Він розуміє, що з ним сталося і обставини, в які потрапив. Радо відкривається і довіряє людині, прагне завести з кимось дружбу. Він міг би бути хорошим охоронцем. І напарником теж.

Тріксі. А що робити маленькій і дуже милій дівчинці, якщо у неї такі великі вуха і їх не сховати? Не хвилюйся, Тріксі! Вони — твоя родзинка, і саме за такі особливі вуха тебе полюблять. Вона чудова, зразково ніжна та слухняна дівчинка. Дуже розумна, знає хто є хто, і що до чого. Не робить шуму, не галасує, але завжди не проти з кимось поголубитися. Якщо шукаєте собі такого невеличкого горобчика — візьміть Тріксі. Вона дуже зрадіє!

МАСЯ, 1 рік. Місце відлову: вул. Сяйво. Невеличка собачка, метис вівчарки. Дуже ручна і ніжна.

ЖУЖА, 2 роки. Місце відлову: вул. Рахівська. Маленьке, довірливе і зворушливе мишенятко.

ЧОРНИЙ, 2 роки. Місце відлову: вул. Самійленка. Позитивний, відкритий, впевнений в собі кавалер.

БЕТТІ, 4 роки. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Маленька дівчинка розміром з кота. І лагідна, як кіт.

РУДИЙ, 3 роки. Місце відлову: вул. Межова. Крупний, симпатичний і веселий собака. Харизматичний добряк.

РОЗАЛІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Величковського. Юна, товариська дівчинка, радіє всьому на світі. Метис лайки.

РЕЙН, 1 рік. Місце відлову: вул. Джерельна. Добрий, енергійний, гавкучий друг. Ніжний ведмедик.

Фото Ольги Валентій

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: