У Львові виявили ймовірних «закладчиків» наркотичних речовин

накротики

9 квітня, близько 16-ї години, інспекторам 3 батальйону прийшов виклик на вулицю Антонича від громадян про невідомих осіб, які можуть бути безконтактними розповсюджувачами наркотичних речовин, - повідомляють у патрульній поліції Львівської області.

На місці події вони зустріли заявників і двох молодих людей. Під час спілкування з 20-річним хлопцем та його 21-річною подругою поліцейські помітили, що вони сильно нервують, ухиляються від пояснень. Згодом, вони зізналися, що є так званими «закладчиками».

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та співробітників Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області.

Молоді люди працювали на різні telegram-канали розповсюдження наркотичних речовин. Під час слідчо - розшукових дій, поліцейські виявили місця закладок. Згортки з ймовірно наркотичними речовинами були замасковані під камінці.

В присутності понятих, поліцейські вилучили 20 таких камінців. Затримані особи розбивали їх і в середині були сховані замотані в ізолюючу стрічку різних кольорів пакетики з речовинами невідомого походження.

Вдома у цих осіб виявили ще 48 пакунків «камінців», 3 пакетики з білою кристалічною речовиною та 1 пакет з речовиною рослинного походження. Загалом, близько 60 грам речовини схожої на амфетамін, 3 таблетки схожі на ЛСД, 4 пакети схожих на МDМА , один пакет з невідомою речовиною рослинного походження. Усі вилучені речовини поліцейські направили на експертизу.

Тепер їм загрожує відповідальність за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту в великих розмірах) ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: