Відбувся черговий етап тендеру по сміттєпереробному заводі у Львові

завод

У Львові тривають тендерні процедури по будівництву сміттєпереробного заводу. Про це зазначив у дописі міський голова Андрій Садовий.

«ЛКП «Зелене місто» отримало технічні пропозиції від чотирьох учасників (у зв‘язку з пандемією ЄБРР погодило, що це може відбутись онлайн):

компанія Eggersmann Anlagenbau GMBH (Німеччина);
компанія Control Process S.A. з Польщі;

консорціум із двох фірм — WTT (Нідерланди) та Axis (Литва);
консорціум із двох фірм — MUT (Австрія) та Dogusan (Туреччина).

Кожна з цих компаній вже реалізувала як мінімум 4 схожих проєкти у світі. Такий досвід для нас сьогодні є гарантією якості. Завод має бути екологічно безпечним - це головний критерій при виборі підрядника.

Що далі?

Члени тендерного комітету спільно з консультантом вивчають подані заявки. Результати відправлять на розгляд у ЄБРР (банк-партнер у Європі). Далі - фінальний етап, а саме цінові пропозиції та визначення переможця, який почне будівництво. Зараз на Пластовій вже проводять підготовчі роботи. Підрядник отримає готову до будівництва ділянку.

Тендери на такі великі проєкти не відіграються за 2 тижні. Як бачите, це вимагає часу і терпіння. Але вже точно відомо, що сучасний, безпечний сміттєпереробний завод у Львові буде», - запевнив Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: