Своя поліція: як у Славському підписували меморандум про співпрацю (фото)

DSC05919-min

«Ми не один рік йшли до того, аби у Славській ОТГ мати своє відділення поліції, а не очікувати на приїзд поліції із районну», – сказав голова Славської ОТГ Володимир Бега під час підписання Меморандуму.

Учора, 10 квітня, голова Славської ОТГ Володимир Бега та начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Меморандумом передбачено спільну роботу сторін спрямовану на підвищення рівня безпеки і порядку, охорону прав і свобод людини та протидію злочинності на території ОТГ.

«Ми розвантажимо районний відділ поліції і підвищимо безпеку у своїх селах. Це  сприятиме порядку і безпеці як на дорогах, так і загалом у громаді», – зазначив Володимир Бега.

Поліцейські знаходитимуться на території громади та постійно контактуватимуть із нею.

«Для нас важливо, щоби жителі та гості нашої громади почували себе безпечно. Ми давно вже планували створити у нашій громаді відділ поліції: за кошти громади відремонтували приміщення, де будуть працювати поліцейські, закупили меблі, офісну та комп’ютерну техніку, придбали для офіцерів новий службовий автомобіль та беремо на себе забезпечення пально-мастильними матеріалами. Зі свого боку ми очікуємо, що поліцейські офіцери забезпечуватимуть правопорядок на території громади та оперативно реагуватимуть на звернення та заяви мешканців. Це черговий крок, який зробить нашу громаду ще безпечнішою для кожного», –  наголосив голова Славської ОТГ Володимир Бега.

Раніше, 8 квітня, на сайті Національної поліції України оголосили конкурс на посади поліцейських офіцерів громади Славської ОТГ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: