Поліція Львівщини працює в посиленому режимі з акцентом на профілактику

DSC_0152
Фото: поліція

Правоохоронці закликають мешканців Львова та області неухильно дотримуватись карантинних обмежень для недопущення розповсюдження коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Співробітники поліції Львівщини працюють у посиленому режимі – проводять патрулювання та відпрацювання території обслуговування, несуть службу на дванадцятьох блок-постах, організованих на межах адміністративної території Львівської області, перевіряють осіб, котрі добровільно перебувають у самоізоляції, також роз’яснюють мешканцям про необхідність дотримуватись правил карантину.

У Вербну неділю та католицький Великдень, правоохоронці посилили патрулювання поблизу храмів, де забезпечуватимуть публічний порядок, слідкуватимуть за дотриманням громадянами карантинних обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди.

Також наряди правоохоронців й надалі здійснюватимуть патрулювання у парках, скверах, зонах відпочинку, та інших громадських місцях з метою недопущення порушень вимог  Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, зокрема щодо організації пікніків.

Також правоохоронці відвідали самотніх осіб та осіб похилого віку, поділилися порадами, як попередити інфікування та поширення коронавірусу, яких правил потрібно дотримуватися, щоб уберегтися від хвороби, а також повідомили, куди, у разі необхідності, потрібно звертатись за допомогою.

Крім того, поліцейські закликали громадян бути обачними та більш пильними, не відкривати двері незнайомим людям, питати документи, коли невідомі представляються співробітниками соціальних служб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: