СБУ затримала мешканця Львівщини за підроблені дипломатичні номери

92761985_2851555361546448_6415169019678031872_n

Контррозвідка викрила мешканця Львівщини, який використовував підроблені дипломатичні номерні знаки та документи на авто.

Служба безпеки України викрила мешканця Львівщини, який використовував підроблені дипломатичні номерні знаки та документи на авто нашої держави за кордоном.

Контррозвідники спецслужби встановили, що дипломатичні номерні знаки, які використовував українець для свого елітного авто, видані на інший транспортний засіб і не мають жодного відношення до цього громадянина, інформує управління Служби безпеки України у Львівській області.

Псевдодипломат використовував підроблені номерні знаки і техпаспорт на своє авто, адже розраховував на спеціальний захист згідно з нормами міжнародного права, дипломатичні привілеї та імунітет.

Наразі встановлюється можлива причетність українця до іншої протиправної діяльності.
У межах кримінального провадження за ч. 4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

Операція проводилась управлінням СБ України у Львівській області спільно з патрульною поліцією та слідчими Стрийського ВП ГУ Нацполіції у Львівській області під процесуальним керівництвом Прокуратура Львівської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: