Львівський фотограф, який допоміг затримати вбивцю музиканта, отримав відзнаку

93289227_2305641393070953_8923340271689662464_o

Інспектори роти ТОР та львів’янин, який допоміг затримати ймовірного вбивцю відомого музиканта, отримали відзнаки.

Як інформують у Патрульній поліції Львівської області, співпраця громади і поліції дала результат. Завдяки швидким та чітким діям заявника Олексія Касьяненка, патрульним роти тактико-оперативного реагування вдалося по гарячим слідам затримати ймовірного вбивцю відомого музиканта.

44-річний львів'янин отримав відзнаку від начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського.

Олексій за фахом фотограф. Розповідає, що вже неодноразово допомагав поліції і вважає це обов'язком усіх громадян.

За сумлінне виконання службових обов’язків подяки отримали наші патрульні роти ТОР та чергової частини: капітан поліції Роман Яцишин, лейтенанти поліції Мирослав Чабан, Едгар Вайнаровський, Андрій Ільчишин та Олег Височанський, котрі знайшли зловмисника по гарячих слідах і затримали його.

Як повідомлялося, увечері у вівторок, 7 квітня, на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА у Львові невідомий з ножем напав на музиканта, лідера гурту «Лесик Band» Олександра «Лесика» Дацюка, завдавши йому кілька ударів у груди, три з яких – у серце та легені. Від отриманих ран 56-річний музикант помер у лікарні.

Про напад у поліцію повідомив перехожий, який став свідком події. Неподалік цього місця, на іншій зупинці, поліцейські затримали 67-річного безпритульного з ножем. Відомо, що затриманий є уродженцем Донецької області. Раніше був двічі судимий – за незаконне зберігання зброї та грабіж. Суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу –тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: