Стало відомо, скільки людей оштрафували на Львівщині за порушення карантину

DSC_0304

На Львівщині за порушення карантину складено понад 450 протоколів.

Про це під час брифінгу розповів начальник Головного управління Нацполіції у Львівській області Василь Віконський, передає ІА Дивись.Info.

За його словами, поліція переважно проводить роз’яснення та попередження для порушників. Якщо це не допомагає – складають протокол про адмінпорушенння.

«Складено понад 450 протоколів. З них 13 – за порушення правил самоізоляції, 84 – на підприємців, 91 – на громадян, що перебували у парках або відпочинкових зонах, 43, - на громадян, що перебували в прибережних зонах, 74 – на громадян, що пкеребували у громадських місцях без масок, 19 – на перевізників, 7 – на директорів ринків,1 – на продавця», - розповів Василь Віконський.

Він додав, що до судів вже скеровано 325 адмінпротоколів.

«В основному їх розгляд буде відбуватися в кінці квітня – перших числах травня. На сьогодні суди наклали вже 8 штрафів, закрито справ – 7, повернуто на доопрацювання- 4, усних попереджень – 10», - розповів Василь Віконський.

За минулі вихідні було складено 7 адмінпротоколів. Водночас грубих порушень під час богослужінь у храмах не було.

За словами Василя Віконського, поліція вже переведена на посилений варіант несення служби, зокрема суттєво збільшена кількість нарядів. А на великодні свята на вулицях буде  ще більше поліцейських.

«Ніхто не буде забороняти йти святити паски. Поліція буде лише слідкувати, щоб люди дотримувалися дистанції. Розраховуємо на свідомість громадян, як це було на Вербну неділю. За нашою інформацією, у селах священники будуть об’їжджати або обходити вулиці, а люди будуть виставляти кошики», - розповів Василь Віконський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: