У Львові до Великодня закупили 4600 продуктових наборів для людей у потребі

благодійність

З нагоди Великодня місто закупило 4 600 комплектів продуктових наборів: 2 800 придбало управління соціального захисту для найбільш потребуючих мешканців Львова з числа малозабезпечених, осіб з інвалідністю та мешканців міста, котрі мають порушення функцій зору та слуху, - повідомляють у Львівській міській раді.

Решту, а це 1 800 продуктових пакетів, купив Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування для одиноких літніх львів’ян та самотніх осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку установи.

«У зв’язку з карантином, який впроваджено через поширення коронавірусної інфекції, цьогоріч вперше за 12 років нам довелось відійти від традиції спільного освячення великодніх продуктових наборів та великоднього сніданку, який ми організовували для найбільш незахищених мешканців Львова. Та попри таку складну ситуацію, найвразливіші мешканці нашого міста не залишаться без продуктів: з нагоди Великодніх свят ми цього року закупили 4 600 наборів», — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови з гуманітарних питань, керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

Як повідомила посадовиця, загальна вартість усіх закупівель склала понад 600 тис грн: ці кошти виділили з міського бюджету Львова.

Також слід зауважити, що прийнято рішення про виділення додаткових коштів для управління соціального захисту в сумі 600 тис грн та для управління «Служба у справах дітей» в сумі 200 тис грн для закупівлі продуктів харчування для людей, які цього потребують.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: