На Львівщині інтернет-платформу доповнили контактними даними всієї України

_1586626076_592x310_3_0_nw

Інтернет-платформу «STOP COVID-19» та роботу чатботів доповнено контактними даними з усієї України.

Про це у соцмережі повідомляє голова Львівської облради Олександр Ганущин.

«Львівська обласна рада спільно з ІТ компанією «SoftServe», які розробили інтернет-платформу «STOP COVID-19» та запустили чатботів у Телеграм та Вайбер, удосконалили інформаційний ресурс і доповнили його базою даних про усі заклади охорони здоров’я України та контактні дані лікарів першої ланки.

Обіцяли – зробили.  Велика подяка Національній службі здоров’я, яка допомогла нам цю ідею втілити в життя та IT-спеціалістам компанії «SoftServe», що оперативно та професійно доповнили необхідну базу даних.

Переконаний, цей сайт стане в нагоді тим, хто можливо ще не має або забув контакти своїх особистих лікарів і зможе скористатися інтернет сервісом та відшукає необхідну йому інформацію, в тому числі і про симптоми хвороби та алгоритм дій при підозрі на COVID-19.

Переконаний, запропонований мережевий інтернет-ресурс, допоможе в профілактиці та боротьбі з поширенням небезпечного коронавірусу в Україні. А також дозволить знайти відповіді на найбільш поширені запитання.

Слід додати, що на новому ресурсі також можна знайти номери «гарячих ліній», інформацію про симптоми коронавірусу, групи ризику, поширення захворювання та захисні заходи.

Отож, за посиланням HTTPS://COVID-19.LVIVOBLRADA.GOV.UA/ на інтернет-платформі «STOP COVID-19» мешканці України можуть дізнатися, куди звертатися, у випадку підозри на коронавірус.

Також можна скористатися чатботами у  Телеграмі HTTPS://T.ME/DOC_FAMILY_COVID19BOT та Вайбері HTTPS://TINYURL.COM/VRV6RT7.
Перейти на них можна через сайт STOP COVID-19», - пише Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: