У Львові завершують капітальний ремонт дитячого садка № 111

3081e33dd1818150d4c280743b36c050_L

Мережа дошкільних закладів м. Львова розшириться.  

На засіданні постійної комісії гуманітарної політики Львівської міської ради депутати одноголосно підтримали проект ухвали ЛМР про створення закладу дошкільної освіти (дитячого садочку) № 111 на вул. І. Виговського, 1-а.

У цьому приміщенні діяв дитячий садок, який припинив своє функціонування у 1997 році. Від 1997 до травня 2011 року тут були початкові класи СЗШ № 77.

«Одну частину приміщення використовувала музична школа № 11. Для неї ми відновлюємо приміщення на вул. Кричевського, - повідомила начальник управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик - До кінця року будуть завершені усі роботи з капітального ремонту будівлі на вул. І. Виговського, 11. Заплановано відкрити садочок на 6 груп».

«Як бачимо, до кінця цього року будуть завершені роботи з капітального ремонту будівлі садочку. Для того, щоб створити установу, напрацювати її статут, нам потрібно проголосувати ухвалу на сесії Львівської міської ради», - зазначила голова постійної комісії гуманітарної політики ЛМР Тетяна Іванів.

У планах – щоб до кінця 2020 року садочок запрацював.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: