Які свята відзначають 15 квітня (іменини, народні прикмети)

IMG_6428-696x464

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 15 квітня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 15 квітня в Україні і світі.

Свята та події 15 квітня

Страсна середа - день спогадів про дружину грішника, яка помазала миром ноги Христа під час його вечері в домі Симона прокаженого. Саме в середу Юда зрадив Ісуса за 30 срібняків іудейським старійшинам. До речі, ця сума на ті часи була досить великою, і її б вистачило на придбання великого земельного наділу.

У Страсну середу прикрашають будинок квітами, закуповують продукти для великоднього столу. У цей день не можна шити, в'язати, вишивати.

15 квітня щорічно в світі відзначається День екологічних знань, а також Міжнародний день культури.

День працівників кримінального розшуку України. 15 квітня 1919, Декретом Раднаркому України була утворена окрема секція судово-кримінального розшуку. Карний розшук здійснює вкрай необхідну підготовчу діяльність до попереднього слідству для органів звинувачення. Не секрет, що з роками не раз змінювалася правова база та структура карного розшуку, але завдання були незмінні.
Своє професійне свято «День працівника карного розшуку» відзначають по всій Україні всі фахівці, що беруть участь у цій нелегкій і небезпечну працю.

Іменини 15 квітня

Цього дня іменини святкують: Полікарп, Григорій, Анастас, Юхим, Тит, Сава, Микита та Федора.

Народні прикмети 15 квітня

  • Якщо на небі сині хмари, то день буде дощ.
  • Якщо ніч тепла, таким і літо буде.
  • Влітку буде гарна погода, якщо голуби воркують.
  • 15 квітня був особливою датою для торгівців. Вони весело відзначали цей день, аби протягом року був великий прибуток.
  • Ввечері за народними традиціями заведено збиратися сім'єю та ділитися смішними байками та історіями.
  • Чим краще провести цей день, тим успішніше буде майбутній рік.

Гороскоп 15 квітня

Овен

Овни завжди хочуть як краще, вкладають усю свою силу та енергію, а в результаті отримують моральне і психологічне виснаження. Все тому, що ви багато очікуєте. Постарайтеся сьогодні присвятити свою увагу винятково собі та своїм бажанням.

Телець

Телець на порозі прийняття серйозних рішень. Тож не дивно, що ви сумніваєтеся. Але поки карантин і особливо діяти не можете, ви повинні зважити всі “за” і “проти”. Тоді ситуація стане більш зрозумілою.

Близнюки

Близнюкам потрібно прислухатися до свого серця. Постійно керуватися розумом не можна. Зайвий прагматизм веде вас у нікуди.

Рак

Згадайте, що ви не могли реалізувати, посилаючись на брак часу? Сьогодні можете сміливо починати цю справу. Час у вас є, бажання теж. Годі шукати відмовки.

Лев

Сьогодні ви почуватиметесь  набагато краще, спокійно і врівноважено. Продовжуйте в тому ж дусі. Контролюйте сказане і пам’ятайте, що не тільки у вас виникли неприємності і проблеми у зв’язку з карантином.

Діва

Багато думаєте, а робите мало. Почніть діяти, і тоді все вдаватиметься. Поки ви лише звинувачуєте обставини. Хоча вони ніяк не впливають на розвиток подій у вашому житті.

Терези

Терезам варто більше йти на контакт. Багато хто хоче зав’язати з вами дружбу. Не ігноруйте повідомлення та дзвінки. Зірки рекомендують поки поспілкуватися онлайн. А після закінчення карантину ви вже точно будете знати, з ким хочете проводити більше часу.

Скорпіон

Не шкодуйте себе. Навпаки, почніть допомагати своїм близьким. Брак енергії зумовлений ​​тим, що ви зараз зависли в часі і зупинилися в діяльності. Але щойно почнете робити добрі справи, помітите, що є й позитивні моменти.

Стрілець

Стрільцям варто перебрати весь будинок. Безлад у квартирі — безлад у голові. У вас немає організованості, бо ви запустили все на самоплив. Зірки пропонують почати з малого: прибирання в шафі. Далі балкон, кухня. Позбавляйтеся від старих і непотрібних речей.

Козеріг

Не ставтеся халатно до правил. Вони писані для того, щоб убезпечити всіх. Імовірно, ви не належите до групи ризику, але можете наразити на небезпеку інших. Подумайте про своїх близьких.

Водолій

Вас радують будь-які дрібниці. Ви наповнені позитивом уже який день. Почніть ділитися хорошим зі своєю сім’єю. Близькі потребують вашої уваги і теплоти. І тоді після закінчення карантину ви вийдете на новий рівень взаємин.

Риби

Починайте краще обмірковувати свої плани. Вкотре беретеся за планування, і вкотре все закінчується вашою нетерплячістю. Сьогодні ваш мозок здатний зосередитися і згенерувати класні ідеї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: