На Буковині не допустили до служби хворого на коронавірус священника

священник

У Чернівецькій області інфікованого коронавірусом священника, який не вірив у правдивість лабораторного тестування та збирався провести богослужіння, не допустили до служби.

Про це повідомили у пресслужбі Чернівецької облдержадміністрації, передає Громадське.

«До служби його не допустили. Чи перебуває він зараз на самоізоляції — не знаємо», — зазначила речниця ОДА Вікторія Гатрич.

У Нацполіції Чернівецької області сказали hromadske, що до них не надходили повідомлення про можливе порушення правил карантину священником.

Після моніторингу інформації в інтернеті поліція направила обласній адміністрації лист із проханням повідомити про ситуацію зі священником.

Нагадаємо, 15 квітня у Чернівецькій області коронавірус виявили у 4 священників. Один з них заявив, що вже 16 квітня буде проводити службу у храмі, бо не довіряє результатам лабораторного дослідження.

Тоді голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук не повідомляв, чи перешкоджатимуть священнику проводити службу.

В Україні станом на ранок 16 квітня лабораторно підтвердили 4161 випадок інфікування коронавірусом: 116 людей померли, водночас 186 пацієнтів одужали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: