На Львівщині рятувальники продовжують проводити дезінфекцію (фото)

93830636_2935963649818449_971861360038117376_n
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

На Львівщині рятувальники продовжують долучаються до комплексу заходів, спрямованих на протидію поширення коронавірусної інфекції

В рамках комплексної роботи, направленої на протидію поширенню коронавірусної інфекції, рятувальники безперервно здійснюють протиепідемічні заходи, повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

11 квітня в м. Сокаль рятувальниками 22 ДПРЧ проведено санітарну обробку та дезінфекцію спеціальним розчином вулиці Шептицького, Тартаківській, Яворницького, Тарнавського та Ярослава Мудрого.

В м. Кам’янка – Бузька рятувальники 18 ДПРЧ провели дезінфекцію вулицям Незалежності, І.Франка, Шевченка, Вишнева, Шкільна, Грушевського, Івана Павла II,. Львівська, Героїв Небесної Сотні.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

В м. Ходорів Жидачівського району рятувальники 46 ДПРП провели дезінфекцію вулицям Львівська, Стрийська, Грушевського, 16-Липня, Волошина, Богуна, Чорновола, Стрілецька, Шептицького.

В Самбірському районі в с. Воютичі рятувальники місцевої пожежної команди с. Воютичі провели дезінфекцію вулицям Шкільна, І. Франка, Заводська, Топольна.

В м. Миколаїв рятувальники 19 ДПРЧ провели санітарну обробку та дезінфекцію вулиць Шептицького, Дроговизька, Воз`єднання, В.Великого, Мазепи, Просвіти, Грушевського, Болоня, Устияновича, Шевченка, Космонавтів, Зелена та площі Ринок.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

В м. Трускавець рятувальники 7 ДПРЧ за допомогою моторизованих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту провели дезінфекцію в 7 житлових будинках на вулицях Дрогобицька, Б.Хмельницького, вул. Мазепи, вул. Довженка.

В м. Турка рятувальники 28 ДПРЧ проведено санітарну обробку та дезінфекцію 3-х автобусних зупинок та територію 2-х об’єктів, а саме: на вул. Молодіжна та вул. І. Франка.. Також територію та приміщення «Ощадбанку» на вул. Шептицького та «Приватбанку» на Площа Ринок.

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Подібні заходи на території Львівщини продовжуватимуться і надалі.

Задля вашої безпеки, а також з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів!
Свідомо та відповідально дослухайтесь до застережень екстрених служб і без потреби не залишайте місце проживання!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: