На Львівщині перевіряють дотримання громадянами карантинних заходів

_1587286002_613x321.87020648968_3_0
Фото: ЛОДА

У святкові дні охорону публічного порядку на Львівщині щодня забезпечують близько 3 тисяч правоохоронців – співробітники служб та підрозділів поліції Львівщини, патрульні поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії України, офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ.

Про це повідомляють у ЛОДА.

Правоохоронці патрулювали поблизу кожного з близько двох тисяч храмів, де відбувались освячення пасок та Великодні богослужіння.

«Ми задіяли максимальну кількість співробітників поліції безпосередньо на вулиці –залучили їх до роботи з людьми. Грубих порушень публічного порядку та карантинних обмежень виявлено не було - мешканці у переважній більшості проявляли свідомість й допомагали поліцейським», - підкреслив зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський.

Очільник Львівщини відвідав храми міста Львова та перевірив дотримання священнослужителям та мирянами святкування Великодня.

«Сьогодні, як ніколи, проходячи непростий період нових випробувань, кожному з нас потрібні єдність і сила духу. Але навіть на свято не варто забувати про небезпеку коронавірусу. Так, аналізуючи статистику захворілих в Україні, в останні дні можна відзначити певну стабілізацію. Різкого стрибка не сталося й завдяки свідомості громадян, які дотримуються самоізоляції. І це слід продовжувати. Розслаблятися зарано. Розслаблятися небезпечно.», - наголосив Максим Козицький.

Нагадаємо, що у Пасхальні дні віряни не зможуть потрапити до храму на богослужіння, однак можуть долучитися до них через онлайн-трансляцію. Під час богослужінь у храмі можуть бути присутні лише священнослужителі та церковнослужителі, а також ті, хто забезпечує проведення богослужінь і трансляції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: