На Львівщині в межах проекту «Велике будівництво» триває ремонт автомобільних доріг

_1587378945_613x321.48830616584_3_0_nw
Фото: ЛОДА

1 березня 2020 року в Україні стартував проект «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє ЛОДА.

Проект спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами такими як: школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Незважаючи на карантин, покликаний протидіяти поширенню коронавірусу, з дотриманням усіх заходів безпеки працівників, реалізація Проекту «Велике будівництво» триває.

Відтак, у межах проекту здійснюють поточний середній ремонт автомобільної дороги О140103 Ясенів — Золочів,  що у Золочівському районі.

Ремонтні роботи виконує підрядна організація ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на ділянці між населеними пунктами м. Золочів – с. Грабово. У 2020 році на проведення ремонтних робіт на цій дорозі передбачено 53 млн 229 742,33 тис гривень з державного дорожнього фонду.

На сьогодні проведено роботи з розпушення існуючого покриття, влаштування основи ЩПС та влаштування асфальтобетонного покриття протяжністю 7,47 км. Також планується провести роботи з укріплення узбіч, встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.

Автошлях сполучає дороги державного значення М-06 Київ – Чоп та М-09 Тернопіль –Львів – Рава-Руська та з’єднує адміністративні центри районів м. Золочів та м. Броди. Цією дорогою пролягає туристичний маршрут “Золота підкова Львівщини”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: