У львівській мерії спростували чутки про анулювання субсидій

субсидії

Те, що пенсіонери не отримають субсидію, якщо не знімуть пенсію з банківських карток, — неправда.

Про це повідомляє пресцентр Львівської мерії.

«Останніми днями ширяться чутки про те, що пенсіонерам не нараховуватимуть субсидію, якщо вони терміново не відвідають банк і не знімуть пенсійні кошти. Управління соціального захисту ЛМР наголошує, що ця інформація — фейкова і не відповідає дійсності», - йдеться у повідомленні.

Інформацію прокоментував начальник міського управління соціального захисту Ігор Кобрин: «сьогодні у багатьох львівських банках утворилися чималі черги, причому знімають кошти, головно, особи пенсійного віку. І роблять це вони через переконання, що їм не нарахують субсидію, бо на картках залишаються гроші. Хочу запевнити — це абсолютна неправда! Пенсійні кошти, які є на картках, та нарахування субсидії, ніяк не пов’язані між собою. Субсидії фахівці управління як нараховували досі, так і будуть нараховувати далі. Зараз, у час карантину, саме люди похилого віку перебувають у зоні ризику. Тому залишайтеся вдома! Бережіть своє здоров’я!»

Як зазначив посадовець, у випадку виникнення будь-яких питань щодо нарахування субсидій, варто звернутися у відділи соціального захисту за місцем проживання. Їх контакти можна переглянути за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: