Визначено переможця конкурсу для випуску облігацій місцевої позики Львова

облігації
фото ілюстративне

Переможцем конкурсу з відбору послуг з андеррайтингу для випуску облігацій внутрішньої місцевої позики м. Львова 2020 року став ПАТ АБ «Укргазбанк».

Про це повідомляє пресцентр Львівської мерії.

У вівторок, 21 квітня, відбувся конкурс з відбору послуг з андеррайтингу для випуску облігацій внутрішньої місцевої позики м. Львова у 2020 році серії «J» на суму 300 млн грн та серії «K» на суму 300 млн грн.

«За умовами конкурсу — конкурс проводився одночасно на випуск по кожній серії. Пропозиції подавалися на кожну серію окремо і переможець визначався за кожною серією випуску облігацій окремо.

Переможцем конкурсу визначений ПАТ Акціонерний банк «Укргазбанк» на випуск облігацій серії «J» на суму 300 млн грн.

Пропозиції, які подав ПАТ АБ «Укргазбанк», — це маржа в розмірі 2,5 відсотків річних за випуском облігацій та сума винагороди, у тому числі за витрати з розміщення та обслуговування облігацій на весь період обігу — 100 тис. грн», — повідомили в департаменті фінансової політики ЛМР.

Нагадаємо, 19 вересня 2019 року була прийнята ухвала Львівської міської ради № 5429 «Про здійснення запозичення до міського бюджету м. Львова», згідно з якою передбачено здійснити внутрішнє запозичення до міського бюджету м. Львова у формі емісії облігацій місцевої позики на загальну суму 1 200,0 млн грн в два етапи. Перший етап відбувся у 2019 році на суму 300 млн грн для випуску облігацій серії «І». Другий етап був запланований у 2020 році на загальну суму 900 млн грн для випуску облігацій трьох серій.

Кошти від випуску облігацій передбачено спрямувати для фінансування об’єктів транспортної інфраструктури, доріг та інженерних об’єктів на них, виготовлення проектно-кошторисної документації згідно з переліком, затверджених ухвалою від 19.09.2019 № 5429 зі змінами, внесеними до неї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: