Які свята відзначають 21 квітня (іменини, народні прикмети)

maxresdefault

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 21 квітня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 21 квітня в Україні і світі.

Свята та події 21 квітня

У цей день світ відзначає Міжнародний день пряника, День валіз, День Iron Maiden і Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності. В Італії святкують День заснування Риму, в США - День прекрасних бульдогів, День трюфелів кеш'ю в шоколаді, у Кенії - День посадки дерев, у В'єтнамі - День книги, в Німеччині - День дитячого садка, в Казахстані - День державної служби охорони, в Індонезії - День емансипації жінок, в Ірані - День народження імама Махді, у Бразилії - День Тірадентіса, у Мексиці - День героїчного захисту Веракрусу.

1967 року помер Іван Крип'якевич, історик, академік АН УРСР, професор Львівського університету, директор Інституту суспільних наук АН України.

Іменини 21 квітня

Цього дня іменини святкують:  Юлія, Іларіон, Іван, Родіон, Йосип, Ярема, Яків, Лука та  Руфіна.

Народні прикмети 21 квітня

Якщо на Родіона грім гримить, то пора орати. Якщо клубок землі не розсипається – орати рано. Якщо вечір на Родіона теплий, а ніч безвітряна, літо чекайте спекотне і без дощів. В ніч на 21 квітня Місяць з червонуватим відтінком віщує довгоочікуване тепло, а разом з ним і грозу.

Гороскоп 21 квітня

Овен

Велика ймовірність отримання несподіваного – а тому особливо приємного – прибутку: комусь можуть виплатити солідний гонорар, а комусь вдасться підписати важливий контракт.

Телець

Не варто грубіянити іншим людям: чи то співробітники, чи то домашні – у цей день через їхню надмірну образливість стосунки можуть зіпсуватися всерйоз і надовго.

Близнюки

Під час спілкування з друзями постарайтеся відмовитися від пліток і обговорення когось із загальних знайомих, оскільки предмет вашої розмови може легко стати їм відомим - а там і до конфлікту недалеко.

Рак

Що б не вивело вас із стану спокою – чи то новини по телевізору, чи то зауваження когось із домашніх – постарайтеся опанувати себе: нічого, крім шкоди, такий емоційний сплеск вам не завдасть.

Лев

Фінансові питання будуть вирішуватися легко і без напруги тільки в тому випадку, якщо все в них заздалегідь продумано і ретельно прораховано, – в іншому випадку можливі неприємні несподіванки.

Діва

Не варто звинувачувати себе в тому, в чому стане дорікати вам близька людина, – в ситуації, яку вона вам пригадає, обставини склалися таким чином, що ви навряд чи могли вчинити інакше.

Терези

Посиденьки з друзями (навіть влаштовані не наживо, а у форматі відеоконференції) принесуть масу приємних емоцій, так що відмовлятися від них не варто з жодного приводу.

Скорпіон

Як відомо, гарними намірами вистелена дорога в пекло: якщо не хочете, щоб вас звинуватили у всіх можливих гріхах, не лізьте в чуже особисте життя і не давайте непрошених порад.

Стрілець

Ви як ніколи потребуєте теплих слів і душевної розмови, які можуть дати вам тільки близькі люди – кохана людина, краща подруга або мама, тому не варто відмовлятися від спілкування з ними.

Козоріг

Від запропонованої нової посади або початку реалізації перспективного проєкту краще відмовитися, особливо якщо позитивної відповіді від вас будуть вимагати негайно.

Водолій

Вихід з непростої життєвої ситуації вдасться знайти тим, хто зможе поглянути на обставини, що склалися, з нового, незвичного кута – биті шляхи позитивного результату не дадуть.

Риби

Попри те, що професійні справи спочатку підуть без особливих перешкод і ускладнень, розслаблятися під час їхнього виконання не варто – потрібно бути готовим до будь-яких несподіванок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: