У гуртожитку на Київщині виявили ще 12 хворих на коронавірус

вишневе
фото МВС

У середу, 22 квітня, у гуртожитку міста Вишневе Київської області, де зафіксували спалах коронавірусу COVID-19, захворювання виявили ще у 12 осіб, шестеро з них – діти. Про це розповів заступник міського голови Вишневого Георгій Майсурадзе. На 23 квітня запланована перевірка ще 12 кімнат - повідомляє Обозреватель.

«Приблизно 10 хвилин (Близько 18:50. – Ред.) тому ми отримали першу інформацію. З 80 тестів оброблено 32. Із них, на жаль, 12 – позитивні. З цих 12 – шість дорослих і шість дітей. Ми чекаємо до кінця дня наступних результатів», – заявив Майсурадзе.

Заступник мера запевнив, що влада сформувала гуманітарну допомогу людям, які залишилися на карантині в гуртожитку:

«Це гуманітарна допомога з боку бізнесу міста, міської ради. Зараз ми організовано здійснюємо передачу по поверхах. Є у нас певний запас, ми до кінця дня сьогодні завершимо цей процес. Також ми готуємо процес забезпечення питною водою. Паралельно йде процес забезпечення дезінфікуючими засобами», – наголосив він.

Пресслужба МВС на своєму сайті написала, що військові Національної гвардії України спільно з підрозділами Національної поліції почали забезпечувати карантинні заходи та охороняти громадський порядок поблизу гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: