У львівській лікарні затримали одного із підозрюваних у вбивстві валютника

поліція1

Одного із підозрюваних у вбивстві валютника затримали у лікарні. Нападника з вогнепальним пораненням знайшли у лісі на Майорівці випадкові перехожі.

Львівська поліція затримала одного із підозрюваних у сьогоднішньому вбивстві у центрі Львова, який був поранений від час перестрілки. Підозрюваного затримали у міській лікарні швидкої допомоги, куди його привезла «швидка», - йдеться на ZAXID.NET.

Інформацію про затримання підозрюваного підтвердив шеф поліції Львівщини Василь Віконський, а також завідувач першого хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич.

Відомо, що пораненого чоловіка знайшли у лісі на Майорівці випадкові перехожі, що гуляли з собакою, вони і викликали «швидку». Поліцейські, які з собаками прочісували ліс, де раніше знайшли кинутий автомобіль нападників, прибули на місце через кілька хвилин після того, як пораненого забрала «швидка».

Чоловіка доправили у травмпункт львівської лікарні швидкої допомоги, де він намагався переконати медиків, що поранився металевим прутом, однак ті запідозрили вогнепальний характер поранення і відразу ж викликали поліцію.

За словами завідувача першого хірургічного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Гната Герича, чоловіка уже прооперували, його життю нічого не загрожує – поранення виявилось середньої важкості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: