У мерії Львова прийняли рішення про заборону відвідування цвинтарів впродовж поминальних днів

DSC_1793
Фото Умовне, Автор: Олександр Мазуренко

Міський оперативний штаб обговорив роботу кладовищ Львова у поминальні дні.

Сьогодні, 22 квітня, відбулося чергове засідання міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові, на якому розглянули питання функціонування кладовищ у поминальні дні, купівлі обладнання з проведення температурного скринінгу у мерії та створення сучасної лабораторії у лікарні швидкої медичної допомоги, інформує пресслужба Львівської міськради.

«Вчора ми отримали постанову головного державного санітарного лікаря України щодо роботи кладовищ в поминальні дні. Сьогодні за засіданні штабу ми розглядали це питання. Ми прийняли рішення про заборону відвідування цвинтарів впродовж поминальних днів та звертати увагу на рішення Ради Церков щодо відвідування кладовищ священниками та мирянами після завершення карантину, коли ситуація в місті буде зовсім іншою.

Також ми розглянули питання необхідності облаштування у Львові власної сучасної лабораторії. Це вкрай необхідно для міста. Відтак ми на засідання комісії з питань ТЕБ і НС буде винесемо питання щодо виділення коштів для придбання обладнання для лабораторії, яка буде функціонувати в лікарні швидкої медичної допомоги.

Окрім того ми обговорили закупівлю та встановлення обладнання для проведення дистанційного температурного скринінгу при вході в Львівську міську раду. Це питання також буде винесене на сьогоднішнє засідання комісії з питань ТЕБ і НС", — розповіла Галина Слічна, очільниця міського штабу із прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: