Україна може отримати від Євросоюзу понад мільярд євро допомоги, — Порошенко

2020-04-22 08.42.45 images.weserv.nl 8a02e229ede0

Україна може отримати понад мільярд євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу для подолання наслідків пандемії коронавірусу.

Про це повідомив п'ятий президент України, лідер партії Європейська солідарність Петро Порошенко.

«Гарна новина від моїх друзів у Брюсселі. Зовсім скоро Європейська Комісія оголосить рішення про виділення макрофінансової допомоги у розмірі 3 млрд євро десятьом країнам-партнерам для подолання наслідків епідемії коронавірусу. При цьому, планується, що Україна може отримати понад 1 млрд євро», - написав політик на своїй сторінці в Facebook.

Порошенко підкреслив, що такий крок, це «потужний вияв солідарності та підтримки нашої держави з боку Євросоюзу, ознака високої довіри та поваги, які розбудовувалися крок за кроком протягом попередніх років».

Експрезидент висловив надію, що українська влада зможе швидко «зможе швидко зняти всі перепони до відновлення співпраці з МВФ і відкрити шлях для отримання цієї потрібної допомоги від наших європейських партнерів».

«Європейська Солідарність вимагає провести цього тижня позачергове засідання Верховної Ради для ухвалення так званого банківського закону», - написав Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: