Які свята відзначають 22 квітня (іменини, народні прикмети)

2020-04-22 08.09.19 www.almanac.com e22cbf26d148

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 22 квітня в Україні і світі.

ІА Дивись.info склала добірку свят і важливих подій, які відзначають 22 квітня в Україні і світі.

Свята та події 22 квітня

Міжнародний день Матері-Землі (на інших офіційних мовах ООН: англ. International Mother Earth Day, ісп. Día Internacional de la Madre Tierra, фр. Journee internationale de la Terre nourriciere) відзначається, починаючи з 2010 року, щорічно 22 квітня. Встановлено Генеральною Асамблеєю ООН в 2009-му році (резолюція № A/RES/63/278).

У резолюції наголошується, що термін «Мати-Земля» загальноприйнятий у багатьох країнах, що він відображає залежність між планетою, її екосистемами і людиною.

Пропонуючи всім державам-членам ООН, міжнародним і неурядовим організаціям відзначати «Міжнародний день Матері-Землі», Генеральна Асамблея звертає увагу на те, що свято День Землі вже щорічно відзначається в багатьох країнах

Щороку цього дня ООН актуалізує певну тему, щоб надати спрямування для акцій, що відбуваються та привернути увагу до конкретної проблеми навколишнього середовища.

Іменини 22 квітня

Цього дня іменини святкують: Вадим.

Народні прикмети 22 квітня

Якщо грудка землі не розсипається, то орати ще рано, тому що ще ґрунт сирий. Якщо ж земля розсипається, то прийшов час орати. Якщо погода до цього дня не встановилась, то літо буде сухе. Якщо схід сонця з білявими відблисками, то в найближчі дні дощу не буде.

Гороскоп 22 квітня

Овен

Найліпший спосіб протягом дня залишатися в тиші і спокої – зосередитися на робочих питаннях і не відволікатися від них, поки не вдасться все довести до ладу, а там вже і відпочивати час прийде.

Телець

Кішок, які шкребуть на душі, не варто вгамовувати за допомогою алкогольних напоїв – так можна зробити тільки гірше, ліпше подивитися хорошу комедію або перечитати "12 стільців".

Близнята

Не варто реагувати на випади і провокації недоброзичливців: їхнє завдання роздратувати вас і підживитися вашою енергією, ваше – не дати їм в цьому сенсі ні найменшого шансу.

Рак

Складні професійні справи краще відкласти – підводні камені, про які ви навіть не підозрюєте, можуть зіпсувати всю справу – краще зосередитися на рутині, без якої не можна обійтися.

Лев

Найліпший спосіб припинити чвари між втомленими від карантину членами сім'ї – зайняти їх домашніми справами, причому зробити так, щоб вони не перетиналися одне з одним.

Діва

Не можна приймати близько до серця зауваження незнайомих людей, залишені в коментарях під вашим постом на сторінці в соціальній мережі: вони мають право на свою думку.

Терези

Бажано захистити себе від зайвого спілкування, навіть якщо воно відбувається за допомогою телефона або месенджера – згодом ви можете пошкодувати про витрачений даремно час.

Скорпіон

Негативну енергію, яка буде переповнювати вас в цей час, рекомендується виплеснути, роблячи прибирання в домі, займаючись – по можливості, звичайно – спортом або приділивши час своєму хобі.

Стрілець

Не бажайте нікому зла – навіть тим, хто цього заслуговує: у цей день ваші слова легко і швидко можуть стати реальністю, а ви незабаром дізнаєтеся, що таке бумеранг.

Козоріг

День рекомендується провести в спокої і самотності, але це не означає, що можна байдикувати, просто намагайтеся вибрати неспішне і неметушливе заняття – наприклад, розберіть архів фотографій.

Водолій

Отримавши прочухана від начальства, не поспішайте впадати у відчай: ліпше зробіть висновки зі своїх помилок і якомога швидше виправте їх – ваш керівник обов'язково це оцінить.

Риби

Слабкість, яку ви відчуєте в цей день, буде обумовлена втомою, так що має сенс відволіктися від справ, які ніколи не переведуться, і трохи відпочити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: