Чоловікові, що побив до смерті львів'янина, загрожує 10 років в'язниці

злочинець
фото ілюстративне

Слідчі повідомили про підозру зловмиснику, який заподіяв тяжкі тілесні ушкодження львів’янину. Від отриманих травм чоловік помер через кілька днів.

21 квітня на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Сокільники Пустомитівського району раптово помер чоловік, - повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу померлого – 51-річного львів’янина, на тілі якого були виявлені ознаки насильницької смерті.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 52-річний мешканець Київської області, 19 квітня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побив львів’янина. Від отриманих травм чоловік через декілька днів помер.

Слідчі Пустомитівського відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до десяти років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: